Feestelijke openingshandeling kunstgrasvelden op 8/9

14 augustus 2018 16:00


Op zaterdag 8 september worden de nieuwe kunstgrasvelden feestelijk heropend. Onze jongste jeugd zal die middag, na het officiële gedeelte, een onderling toernooi spelen als openingswedstrijd.

De afgelopen maanden zijn de kunstgrasvelden in opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslân voorzien van nieuwe toplaag. Onze jongste spelers, uitkomend in de De Witte Lakenvelder League en de O8-teams, nemen de velden op 8 september voor het eerst in gebruik. 

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 - Inloop genodigden
13.15 - Welkomstwoord voorzitter Frank Slob
13.30 - Openingshandeling door vertegenwoordiger(s) SWZ en/of SWF
aansl. - Onderling toernooi De Witte Lakenvelder League /O8 + informele borrel genodigden

Het onderlinge toernooi van De Witte Lakenvelder League en O8 is voor deze teams tevens de aftrap van het nieuwe seizoen. Lijkt het je leuk om ook mee te komen doen? Kijk dan voor meer informatie op swzbososneek.nl/DWLL. Het openingsprogramma wordt opgevolgd door door bekerwedstrijden van SWZ Boso Sneek 1 en ZM1 (resp. 17.00 en 15.00 uur).

De openingshandeling vindt plaats op het hoofdveld, voor de tribune. Het gedeelte voor genodigden (bestaande uit o.a. vertegenwoordigingen van de gemeente, sponsoren en andere organisaties) vindt plaats in het Sponsorhome en is alleen op uitnodiging toegankelijk.
Delen

Lees meer over:
De Witte Lakenvelder League Gemeente Súdwest-Fryslân Kunstgrasvelden Opening

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!