'Harde kern' slaat SWZ Boso Sneek 1 naar de overwinning

18 maart 2019 21:00


Het is u vast niet ontgaan: De supportersvereniging, de S-Side, van SWZ Boso Sneek beschikt sinds afgelopen zondag over een bass drum.

In het verleden stonden de mannen van Hettinga en vrienden achter de goal te trommelen, zingen, en soms ook nog een leuke vuurwerkshow weg te geven.

Vandaag even een flashback momentje.....
Een aantal weken geleden sprak ik de fanclub aan dat ik het prachtig vind dat ze die sfeer uit het verleden weer terug wilen brengen. Dit past en hoort bij SWZ Boso Sneek. Dezelfde dag nog even brainstormen en niet een week later stond ik met Rick Bijenberg in Joure voor een bass drum.
Vele maten en soorten. We moeten een drum hebben waar de kids een hoop lawaai mee kunnen maken. Binnen een half uur stonden we al weer buiten met een bass drum die nog maar net in de kofferbak paste.
In SWZ 6 speelt Thom de Vries en die wou de drumm wel even nakijken want met jarenlange Advendo ervaring heeft deze man er wel een beetje verstand van. Gisteren deed Thom bericht dat hij hem wel even langs wou brengen. Zelf had ik de fanclub al even benaderd en afgesproken dat ze zondag half 2 aanwezig zouden zijn.

Zo gezegd zo gedaan.
Thom was mooi op tijd en ik wist niet wat ik zag. Die neon gele bassdrum is helemaal gepimpt. Zwart gespoten met daarop stickers van onze club. Een groepsapplaus volgde dan ook en de fanclub had nog net even tijd voor de foto en ze stonden helemaal te popelen om achter de goal te staan. De jongens hebben genoten.


Na de wedstrijd volgden er al snel filmpjes vanaf het veld en vanuit de kleedkamer want daar ging het feestje nog even verder. Complimenten voor de mannen van het eerste. Drie punten en de eenheid om dit feestje samen te vieren met de diehard fans.


De trommel is mogelijk gemaakt door de Bingo commissie en de Club van Honderd.

Esther Keuning

Flimpje

Delen

Lees meer over:
SWZ Boso Sneek 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!