Gezocht: Jeugdcoördinator B-Junioren en 2 Scheidsrechtercoördinatoren

4 oktober 2015 20:45

SWZ Boso Sneek is op zoek naar een nieuwe Jeugdcoördinator B-Junioren en voor de categorieën Junioren en Pupillen één of twee scheidsrechtercoördinatoren.

Mocht 1 of meer van onderstaande functies iets voor je zijn of wil je eerst nog meer informatie aarzel dan niet en neem contact op!

Jeugdcoördinator B-Junioren (M/V)
De Jeugdcoördinator houdt de vinger aan de pols met betrekking tot het reilen en zeilen binnen zijn/haar toegewezen leeftijdscategorie. Tevens is hij/zij aanspreekpunt voor spelers, ouders en leiders. Meer weten of interesse stuur dan een mail naar jeugdbestuur@swzbososneek.nl.

Scheidsrechtercoördinator Pupillen (7-tallen) (M/V)

Wij zijn op zoek naar iemand die wekelijk de scheidsrechters kan indelen voor de 7-tal (halfveld) wedstrijden. Meer weten of interesse stuur dan een mail naar jeugdbestuur@swzbososneek.nl.

Scheidsrechtercoördinator Junioren (M/V)
Wij zijn op zoek naar iemand die wekelijk de scheidsrechters kan indelen voor de junioren wedstrijden. Meer weten of interesse stuur dan een mail naar jeugdbestuur@swzbososneek.nl.