Speel ook mee in de Vriendenloterij én steun SWZ Boso Sneek

13 april 2019 13:00

Afgelopen maand hebben opnieuw SWZ Boso Sneek-leden zich aangemeld bij de Vriendenloterij. Zij maken nu kans op prachtige prijzen en steunen met hun deelname onze mooie vereniging!

In april maakt u kans op een prijzenpot van €7,5 miljoen en nog eens 100.000 andere prijzen. Bovendien gaat de helft van uw lotprijs rechtstreeks naar SWZ Boso Sneek! Bij de Vriendenloterij is uw mobiele telefoonnummer uw lotnummer voor de maandelijkse trekking. Klik hier voor meer informatie.

Neem je op dit moment al deel aan de VriendenLoterij, dan kan je eenvoudig het goede doel waarvoor jij meespeelt aanpassen, zodat je vanaf nu SWZ Boso Sneek gaat steunen met jouw deelname. Dit kan door contact op te nemen met de VriendenLoterij Ledenservice via 088 – 020 1020.

DIRECT MEESPELEN VOOR SWZ BOSO SNEEK

Vriendenloterij