SWZ Boso Sneek ZM1 kampioen!

19 mei 2019 12:45

In en tegen Creil werd gisteren, met een 0-9 overwinning, het kampioenschap van de vierde klasse A veilig gesteld. En daarmee promoveert de zaterdagmiddag tak voor de tweede maal op rij.

Voor de uitwedstrijd in en tegen Creil werd de Gaasterland Express geregeld om de spelers, staf en supporters te vervoeren. Zij zagen voor rust al een 0-3 voorsprong op het scorebord staan, daarmee leek de wedstrijd al binnen 45 minuten beslist.

In de tweede helft liep de score nog verder op, uiteindelijk zouen er nog zes goals vallen. Bijzonder te vermelden is dat Age Hains Boersma in de 62ste minuut met de 0-7 zijn 200ste treffer scoorde.

SWZ Boso Sneek ZM1 was dit seizoen oppermachtig in de vierde klasse. Volgende week sluit men af met een thuiswedstrijd tegen QVC. Tegen zijn oude ploeg neemt Age Hains Boersma dan afscheid van ZM1. Aanvang 15.00 uur in Tinga.

Dit bericht bekijken op Instagram

KAMPIOENEN! 🏆 ZM1 wint met 0-9 in Creil en pakt het kampioenschap in de 4e klasse A. ⚪⚫💪🏻 Gefeliciteerd! #creswz