Voorzitter Frank Slob koopt eerste lot Grote Club Actie 2019

16 september 2019 12:15

Zaterdag 14 september is de verkoop gestart van de Grote Club Actie 2019. Bij SWZ Boso Sneek kocht voorzitter Frank Slob het eerste lot en verrichtte daarmee de symbolische aftrap voor de verkoop van 'zijn' club.

Na een lange voorbereidingsperiode was het zaterdag dan eindelijk zo ver. Alle jeugdleden vanaf JO8-4 tot JO19-1 en van MO11-1 tot en MO17-1 ontvingen een boekje met loten. Hiermee is het de bedoeling dat de jeugdleden zoveel mogelijk loten verkopen en daarmee geld inzamelen voor de jeugdafdeling van de Sneker club.
Ook dit jaar zal er een prijs beschikbaar worden gesteld voor het jeugdlid met de meest verkochte loten. Ook binnen teams onderling worden er al weddenschappen gesloten wie de meeste loten zal verkopen. Lotenverkopers kunnen hun boekjes tot 10 november inleveren in de inzamelbox in de kantine.
Op de foto ontvangt voorzitter Frank Slob het eerste lot uit handen van de coördinator van de Grote Club Actie Jan Koenen.

Grote Clubactie