Nieuwe sponsoren verwelkomd op sponsoravond

10 februari 2020 18:15


Afgelopen zaterdag heeft de vereniging drie nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. De Risicodesk, Bouwbedrijf Visser en Interlinie tekenden hun overeenkomsten op een gezellige en goedbezochte sponsoravond.

De bijeenkomst voor sponsoren en relaties vond plaats voorafgaand aan de wedstrijd van SWZ Boso Sneek tegen FVC. Naast de ondertekening van de nieuwe sponsorcontracten werd ook Hans de Jong officieel gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer. Johan Wittermans ondertekende de verlenging van zijn aanstelling als trainer van VR1. Niels Engelmoer presenteerde de bijeenkomst en sprak daarnaast met Michel Rietman, die na overleg met Lankhorst Taselaar uit Sneek de gesponsorde plaatsing van zitbankjes langs het jeugdveld regelde.
 

Bouwbedrijf A.H. Visser en zn. B.V.

Bouwbedrijf Visser ondertekeningFamiliebedrijf Bouwbedrijf Visser uit Lemmer wordt momenteel geleid door de vijfde generatie Visser. Nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en verbouwingsprojecten vormen samen een indrukwekkend portfolio aan gerealiseerde projecten. Bouwbedrijf Visser is gespecialiseerd in het aanbrengen van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
 
 

Interlinie

Interlinie ondertekeningHet Sneker Interlinie profileert zich als signmakers, van advies tot ontwerp en van productie tot montage kunt u bij hen terecht. Interlinie is inschakelbaar voor al uw visuele reclame wensen, van binnen- tot buitenreclame. Als binnen- en buitenreclame specialist maken zij uw naam, merk of boodschap zichtbaar met opvallende uitingen. Met ingang van dit seizoen verzorgen zij de presentatie van sponsoren op onze accommodatie.
 
 

De Risicodesk

Risicodesk ondertekeningDe Risicodesk is een onafhankelijk assurantiekantoor en adviesbureau op het gebied van verzekeren en risicomanagement. Zij brengen uw risico’s in kaart en adviseren en bemiddelen bij het afsluiten van alle zakelijke en/of particuliere verzekeringsvormen. Onderhoud van verzekeringsportefeuilles en het bewaken van een juiste afwikkeling van uw schades behoort daar uiteraard ook bij.
  
 
Op zaterdagavond 25 april organiseert de vereniging de volgende sponsorbijeenkomst. Uiteraard is er ook op deze avond weer volop ruimte voor netwerkmogelijkheden, onder het genot van een hapje en drankje. Alle sponsoren ontvangen hier deze maand weer een persoonlijke uitdaging voor. Bent u nog geen sponsor, wilt u meer informatie en de 25ste aansluiten? Neemt u dan even contact op via sponsorcommissie@swzbososneek.nl. U bent van harte welkom.
Delen

Lees meer over:
Sponsorbijeenkomst Sponsoren Sponsoring

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!