Vuurdoop SWZ Boso Sneek JO8-5!

12 februari 2020 18:30


Zaterdag was het dan zover, de nieuwe JO8-5 maakte haar opwachting voor de eerste KNVB competitiewedstrijd. Wij wensen het team heel veel succes toe!

We hebben intussen al weer ruim 60! spelers (jongens en meisjes) die in de JO8/JO9 spelen (de oude F pupillen). Hebt u een zoon/dochter die vrijblijvend eens mee wil trainen? Dat kan op maandag en/of woensdagmiddag van 17:00-18:00. Meld je dan bij Marco Wennink via ac_jo9@swzbososneek.nl of Marten Feenstar via tc_jo9@swzbososneek.nl. Ook voor vragen kun je bij hen terecht.
 
Hieronder een kort verslag van een van de ouders.
 
Zaterdag morgen 8 februari voor de 1e keer voetballen tegen Bant, eerst warm lopen en intrappen . Daarna volgt de uitleg van de regels, een vlot begin waarbij iedereen zijn plekje nog zoekt .. dan na netjes samen gespeeld de 1-0 gemaakt door Quassim. Snel daarna de 1-1 en een time out . Kort er na maakt Thijs Meijer de 2-1 en wederom een snelle gelijkmaker van Bant . De tweede helft waren de teams aan elkaar gewaagd waardoor de stand in de 2e helft hetzelfde bleef . Maar alles met elkaar een super begin voor de 1e keer!


 
Het team bestaat uit (vlnr):
Thijs Veenstra - Arvin van Boxtel - Jesper Nikkels - Daan van Solkema - Ouassim Aissa - Alrik Ernste - Thijs Meijer - Julian v/d Berg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!