Semplonius en De Weerd nieuw bij SWZ Boso Sneek - VV Sneek Wit Zwart

Semplonius en De Weerd nieuw bij SWZ Boso Sneek

27 februari 2020 10:45


Opnieuw kan de Voetbaltechnische Commissie van SWZ Boso Sneek nieuwe spelersnamen bekendmaken voor de selectie van 2020-2021. Na de zomer zullen Hans Semplonius en Giedo de Weerd het rood-wit van Renado uit Sint Nicolaasga inruilen voor het wit-zwart van SWZ Boso Sneek.

Semplonius is een 25-jarige centrale verdediger met leidinggevende capaciteiten. De fysiek sterke speler is daarnaast goed in de lucht. Gedurende zijn gehele carrière speelde Hans voor Renado en mede door zijn inbreng steeg de kleine dorpsclub van de 4e klasse naar de drempel van de 2e klasse. Momenteel staan de Sint Nyksters in de top van de 3e klasse. Semplonius wist dit seizoen zichzelf eenmaal op het scoreformulier te zetten.

De Weerd (24, foto) daarentegen weet het net dit seizoen geregeld te vinden gezien zijn twaalf  competitietreffers en 5 doelpunten in de bekercampagne. Hij is een snelle buitenspeler met een goede voorzet en zeer doelgericht; een welkome aanvulling aan de selectie van SWZ Boso Sneek.

Met de komst van beide spelers is de eerste stap gezet naar een herkenbaar Sneker elftal, zoals de selectie er enkele jaren geleden ook uit zag. Een kern van Sneker jongens met enkele gerichte versterkingen uit de regio, die de kans krijgen zich te etaleren op een hoger niveau. Meer selectienieuws volgt de komende weken.

Foto: De Zakenman

Delen

Lees meer over:
Giedo De Weerd Hans Semplonius Renado SWZ Boso Sneek 1 Voetbaltechnische Commissie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!