Da Silva nieuwe aanwinst SWZ Boso Sneek

12 maart 2020 12:30


Voor volgend seizoen heeft SWZ Boso Sneek Higor da Silva weten vast te leggen. Hij maakt de overstap van zaterdageersteklasser Zeerobben.

De 25-jarige buitenspeler maakt momenteel voor het zesde jaar deel uit van de Harlinger selectie en speelde daarvoor voor onze stadsgenoot ONS Sneek. De voormalige inwoner van Workum met Braziliaanse roots gaf aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en hoopt deze bij SWZ Boso Sneek te vinden.

Waar spelers komen zijn er ook spelers die gaan; Kees Noordmans zal na de zomer actief zijn voor FC Burgum, de club uit zijn woonplaats. Noordmans speelde sinds 2018 voor SWZ Boso Sneek, nadat hij van Be Quick 1887 over was gekomen. Zijn recente verhuizing naar Burgum en de ambitieuze plannen van de fusieclub aldaar hebben ervoor gezorgd dat Noordmans terugkeert op het oude nest.

Langzamerhand worden de contouren van de selectie voor 2020/2021 steeds duidelijker zichtbaar, er is echter nog voldoende werk aan de winkel om de groep compleet te maken. Sidney Veltkamp heeft besloten om enkele stappen terug te doen en op zaterdag bij SWZ Boso Sneek ZM aan te sluiten.

Foto: Frans Bode

Delen

Lees meer over:
Higor da Silva Kees Noordmans SWZ Boso Sneek 1 Zeerobben

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!