Goede doelen fietstocht jeugdvoorzitter naar Berlijn volbracht

11 september 2020 18:30


Zaterdag 29 augustus vertrok onze jeugdvoorzitter Almar Hesmerg vanuit het sportpark van VV Sneek Wit Zwart richting Berlijn, op die dag fietsten 15 familieleden, vrienden en spelers van VV Sneek Wit Zwart mee. Veel mensen waren die ochtend aanwezig om de groep uit te zwaaien.

De tweede dag fietste nog 1 persoon met Almar mee en de dagen daarop fietste Almar alleen, maar wel vergezelden zijn vader en Wil hem de gehele trip met de auto.

Het weer was die week grotendeels heel goed en Almar fietste gemiddeld 100 kilometer per dag, onderweg waren er nog wel wat uitdagingen, waaronder dat Almar een keer midden in een militair oefengebied terecht kwam, maar ook uitdagende wegen. Het werd een fantastisch avontuur en uiteindelijk kwam Almar op vrijdag aan in Berlijn waar hij door zijn familie werd opgewacht. Zaterdag 5 september restte nog de symbolische rit naar de Brandenburger Tor samen met zijn familie. Elke dag heeft Almar een verslag gemaakt en op zijn Facebook en Instagram pagina gezet, ook staan er twee filmpjes op de Facebook pagina van de Maag, Lever en Darm stichting en wordt zaterdag 12 september het derde en laatste filmpje geplaatst.

Totaal heeft Almar 686 kilometer gefietst en dat allemaal voor de jeugd van VV Sneek Wit Zwart en de Maag, Lever en Darm stichting. De inzamelingsactie zal binnenkort gesloten worden en voor de helft van het ingezamelde geld zal iets moois opgezet worden voor de jeugd en de andere helft gaat naar de Maag, Lever en Darmstichting, wat gebruikt wordt voor onderzoek en voorlichting.

Heel veel mensen en ook sponsoren hebben de actie in allerlei vormen ondersteunt, wat echt hartverwarmend was.

Het doneren kan nog steeds, ga daarvoor naar onderstaande link.

https://www.voormlds.nl/actie/almar-hesmerg

Foto_3.jpg

 

Foto_4.jpg

 

Foto_2.jpg

 

Foto_1.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!