VV Sneek Wit Zwart JG1G / CP Jeugd voortreffelijk uit de startblokken

14 september 2020 19:00

Op zaterdag 12 september moest ons G-Team weer aantreden voor een toernooitje. Niet bepaald om de hoek maar 110 kilometer het Groninger land in. Naar v.v. Noordpool uit Uithuizen. Op een prachtig mooi sportpark werden we verwelkomd door de organiserende club.

De eerste wedstrijd was tegen Kids United uit Groningen. Na eerst een gemiste penalty komen we voor rust op een 2-0 voorsprong.Na de rust hebben de Groningers de wind mee. De kansen worden benut door de Groningers. Resultaat 2-2.Maar in de laatste minuut prikt onze spits Jason Stoop er nog een in. 3-2 winst.

De volgende wedstrijd was tegen Noordpool. Het was, ook volgens de scheidsrechter, een lust om onze ploeg te zien voetballen. De ene aanval nog mooier dan de andere. Wat uiteindelijk resulteerde in een 4-1 overwinning.

De goals werden in deze 2 wedstrijdjes gemaakt door: Joediesh Elsinga, Jason Stoop en Sven Wielinga.

Al met al een pracht mooie middag. Helemaal top was het ook voor de voor het eerst meespelende Mathijs Hamstra. Mathijs ,onze 11 jarige kleine man, paste zich direct aan bij de ploeg. Grote klasse!

Ik heb samen met Johan Stoop (vervoer) en verschillende ouders genoten van ons G-Team.