Zaterdag start Grote Clubactie bij Sneek Wit Zwart - VV Sneek Wit Zwart

Zaterdag start Grote Clubactie bij Sneek Wit Zwart

18 september 2020 13:00


Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons wederom in voor onze jeugdafdeling. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Andere mogelijkheden

Tref jij toevallig niet een van onze jeugdleden aan de deur? Dan kun je ook Grote Clubactie-loten kopen (fysieke loten) in de kantine en aan de kassa bij wedstrijden van ons eerste elftal en ZM1. Let op: deze loten kunnen alleen via PIN worden afgerekend. Online loten kopen kan ook, dat doe je eenvoudig via deze pagina.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Delen

Lees meer over:
Grote Clubactie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!