Grote Clubactie-nieuws #2: inleverbox en prijs voor de meest verkochte loten!

3 oktober 2020 14:00


We zijn alweer een tijdje bezig met de Grote Club Actie 2020. In lastige tijden blijken vele leden toch druk bezig te zijn met verkoop van loten. Maar waar moeten de ingevulde boekjes ingeleverd worden?

Vanaf komende week zal er in de kantine een doos komen te staan waar deze boekjes ingedaan kunnen worden. Maar we mogen toch niet in de kantine komen? Nee, dat klopt. Daarom mogen de boekjes ook in de brievenbus gedaan worden. Deze hangt voor aan het hek.

Prijs voor de meest verkochte loten

Net als voorgaande jaren zal er ook deze jaargang een prijs beschikbaar gesteld worden door de vereniging. Wat het dit jaar is? Dat zal op een later moment bekend worden gemaakt.

Tip voor de verkoper

Afgelopen week heeft iedereen een email ontvangen met daarin meer informatie over het online verkopen van loten. Het zou leuk zijn om de link naar verkooppagina te delen via je eigen social media (Bijvoorbeeld via Facebook of Instagram).

Op de verkooppagina kunnen de lotenkopers ook aanklikken van welke lotenverkoper ze de loten willen kopen. Deze zullen uiteraard ook meegenomen worden in de totale verkoopcijfers van de lotenverkopers. Dus ook meer kans op een prijs!

Wil je nu direct loten kopen? Dat kan ook online!

 
Delen

Lees meer over:
Grote Clubactie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!