Vrijwilligers, bedankt! #NationaleVrijwilligersdag

7 december 2020 11:45

Vandaag, maandag 7 december, is het Nationale Vrijwilligersdag. Geen beter moment om alle vrijwilligers bij Sneek Wit Zwart te laten weten dat zij enorm waardevol zijn (geweest) voor de club. Bedankt daarvoor!

Van trainers, leiders, kantinemedewerkers, planners tot terreinmannen, rijders, wassers en alle andere kaderleden die onze club draaiende houden. Het lijkt soms of dat allemaal automatisch zijn gangetje gaat. Dat er zomaar uit het niets limonade op zaterdag klaar staat of vlaggen rond het veld. Dat is natuurlijk niet zo. Heel veel vrijwilligers zetten zich daar voor in, soms dagelijks.

Wij willen jullie zeggen dat we dat enorm waarderen. Zonder jullie kan een vereniging als Sneek Wit Zwart niet bestaan. Daarom, nog een keer, een enorm dankjewel!

- Bestuur Sneek Wit Zwart

Nationale Vrijwilligersdag Vrijwilligers