Koop online je Grote Clubactie-loten, steun Sneek Wit Zwart

25 september 2021 11:00

Vorige week is de grootste clubloterij van Nederland weer begonnen: de Grote Clubactie! Ook VV Sneek Wit Zwart doet natuurlijk weer mee. Loten kun je kopen bij al onze jeugdleden óf via onze online actiepagina.

De Grote Clubactie vindt jaarlijks plaats om sport- en cultuurverenigingen te ondersteunen. Van ieder verkocht lot ontvangt de vereniging 80% van de opbrengst. De opbrengst van de Grote Clubactie bij VV Sneek Wit Zwart komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling. Met jouw deelname maak je bovendien kans op 100.000 euro en tientallen andere prachtige prijzen.

Ben je jeugdlid van onze vereniging en heb je een verkoopboekje ontvangen? Via jouw persoonlijke verkooppagina kun je direct loten verkopen. Je deelt eenvoudig de link naar je verkooppagina, via bijvoorbeeld Whatsapp, met iedereen die een lot bij je wilt kopen.

Je kunt ook online een lot kopen via onze algemene actiepagina. Klik hier om direct een Grote Clubactie-lot te kopen en daarmee de vereniging te ondersteunen.

Grote Clubactie