Volop actie bij G-voetbaltoernooi op Sneek Wit Zwart-veld

26 oktober 2021 14:15

Op zaterdag 23 oktober was er weer het G-voetbaltoernooi op ons sportpark aan de Molenkrite.

Aan dit toernooi namen de volgende ploegen deel: Kids United uit Groningen, Noordpool uit Uithuizen, Broeksterwâlde uit Damwoude en natuurlijk ons eigen Sneek Wit Zwart-CP team. Per ploeg werden er twee wedstrijdjes van tweemaal vijftien minuten gespeeld.

Onze ploeg wist de wedstrijden tegen Noordpool en Broeksterwâlde te winnen. Beide wedstrijden werden afgesloten met een 4-2 winst. Het team van Sneek Wit Zwart draait goed mee in deze competitie.

Niet alleen in het veld, maar ook buiten het veld is het een en al actie. Ons jongste voetbalmaatje, Pieter Jan Luimstra, had samen met zijn zus een prachtig mooi aanmoedigingbord op karton gemaakt. Dit werd door de leiding en de ploeg zeer gewaardeerd, klasse fam. Luimstra!

- Jan Jansen en Loet Boot

Foto_Jan_Jansen25592305843009372573557.jpg