Inloopmiddag Beleidsplan 2022-2026 op 20 november 2021 (update) - VV Sneek Wit Zwart

Inloopmiddag Beleidsplan 2022-2026 op 20 november 2021 (update)

17 november 2021 12:45


Op zaterdag 20 november kunnen alle leden (en hun ouders) van VV Sneek Wit Zwart hun mening geven over het opgestelde verenigingsbeleidsplan. Zo kunnen wij gezamenlijk het plan goedkeuren tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) op vrijdag 26 november.

In het verenigingsbeleidsplan is beschreven waar de vereniging voor staat en wat we samen de komende vier jaren willen bereiken. De identiteit van de vereniging komt terug in de kernwaarden. En de wijze waarop we de ambities gaan realiseren is door elke afdeling beschreven in concrete actiepunten. Ook de nieuwe bestuursorganisatie wordt benoemd in het plan.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemen we de belangrijkste punten van het verenigingsbeleidsplan. Daarom organiseren we als bestuur deze inloopmiddag zodat leden inhoudelijk kunnen reageren op het plan.

Het bestuur nodigt jou van harte uit op zaterdag 20 november van 12.00 tot 13.00 uur in de Kleine Kantine. Mocht de regelgeving noodzaak bieden tot wijziging van de locatie, dan zal dit tijdig worden gecommuniceerd. Aanmelden voor de inloopmiddag is niet nodig.

UPDATE 17-11: als gevolg van gewijzigde regelgeving, moet de uitnodiging worden aangepast. Het is daardoor nodig om je vooraf aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar voorzitter@sneekwitzwart.nl. Je kunt je op de 20ste om 12.00 uur melden aan de poort voor toegang tot het sportpark. Neem je geldige coronatoegangsbewijs mee.

Delen

Lees meer over:
Algemene Ledenvergadering Beleidsplan Inloopmiddag

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!