Boosterbingo 28 januari: kaartverkoop gestart! - VV Sneek Wit Zwart

Boosterbingo 28 januari: kaartverkoop gestart!

8 januari 2022 13:30


Bingoliefhebbers opgelet! Vrijdag 28 januari organiseert de bingocommissie in samenwerking met de Club van 100 wederom een online bingo: de Boosterbingo, omdat we de club wederom een boost willen geven in deze tijden. De verkoop van bingokaarten is nu gestart!

Net als de vorige edities kan iedereen online bingokaarten kopen. Daarmee steun je de vereniging tijdens de coronacrisis. De club heeft veel inkomsten zien wegvallen, onder meer door dat de competitie tijdelijk weer even stop is gezet en de kantine noodgedwongen gesloten moet blijven.  En natuurlijk missen we de saamhorigheid, leuke voetbalwedstrijden en de derde helft in de kantine.

De bingokaarten worden in de week van 28 januari per e-mail toegezonden. Via de livestream zullen duo Douwes & Feenstra de bingoballen weer opnoemen en Notaris Jeroen Jansen is ook weer van de partij om mee te kijken of alles goed verloopt. We zullen starten met de kinderbingo om 17.30. En om 20.00 begint de Boosterbingo. Loten zijn vanaf vandaag te koop via de volgende link www.vvsneekwitzwart.nl/boosterbingo.

Uiteraard hebben we weer prachtige prijzen binnengehaald en willen hierbij de sponsoren en teams bedanken voor hun bijdrage. Zonder jullie geen bingo! De opbrengt van deze avond komt ten goede aan de vereniging. Doe gezellig mee en nodig je familie, vrienden, buren, collega’s ook uit voor deze spectaculaire avond. Maak kans op topprijzen!

Delen

Lees meer over:
Boosterbingo Online bingo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!