Speelman en Potma sluiten aan bij Sneek Wit Zwart

2 mei 2022 9:00


Van stadsgenoot ONS Sneek komen na de zomer Jurre Speelman (foto links) en Gerhard Potma over naar Sportpark Tinga. Beide speelden daar in het onlangs opgerichte O-23 team en zaten dicht tegen de hoofdmacht aan, desondanks kiezen ze komend seizoen voor het wit-zwart.

Jurre Speelman is geen onbekende, hij doorliep de jeugdopleiding bij onze vereniging en koos voor een uitstapje bij de oranjehemden. De 21-jarige middenvelder heeft zich goed ontwikkeld en staat te popelen om zich te laten zien bij vv Sneek Wit Zwart in de hoofdmacht.
 
Ook Gerhard Potma heeft er zin in, de snelle buitenspeler heeft zijn opleiding bij ONS Sneek genoten en is toe aan 1e elftalvoetbal. Met zijn snelheid en drive voegt de 22-jarige rechtsbuiten een extra wapen toe aan onze selectie.
 
Hiermee wordt de selectie uitgebreid met een tweetal ambitieuze jonge Sneeker voetballers passend binnen de visie van onze club.
 
Waar spelers komen daar zijn er ook altijd spelers die gaan; Jorn Wester pakt een vervolgstudie op in Utrecht en heeft besloten daar in de regio te gaan spelen. Jorn is momenteel in bloedvorm en een belangrijke kracht voor het team, hij zal komend jaar uitkomen voor FC De Bildt en zal bij vv Sneek Wit Zwart gemist worden.
Delen

Lees meer over:
Gerhard Potma Jurre Speelman Transfers VV Sneek Wit Zwart 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!