Oranjefestival weer groot succes

10 mei 2022 17:00

Afgelopen vrijdag, 6 mei, was het sportpark van VV Sneek Wit Zwart weer voor even Oranje. Het was een prachtige dag vol voetbalactiviteiten.

Op deze laatste dag van de meivakantie werd er door de jeugd volop gedribbeld als Georginio, geschoten als Sherida, gescoord als Vivianne, gemikt als Daniëlle, gespeeld als Frenkie, geschoten als Memphis en gepassed als Jacky. Met oefeningen van een kwartier en een kwartiertje pauze, waren de deelnemers en ook de begeleidende vrijwilligers na afloop uitgeteld.
's Ochtends was het de beurt aan het CP-team, de F-League en de JO8 en JO9.
Om 13:00 kwam een afvaardiging van Poiesz Supermarkten langs met een verrassing. VV Sneek Wit Zwart heeft namelijk de meeste sponsormunten verzameld van alle verenigingen! Tevens maakten zij van de gelegenheid gebruik om Esther even stevig in het zonnetje te zetten voor haar enorme inzet bij deze actie.
's Middags was het vervolgens de beurt aan de JO10 t/m 12 en MO13.
Iedereen bedankt voor deze leuke voetbaldag! En smaakte dit naar meer? Een paar keer vrijblijvend meetrainen kan altijd. Meld je dan wel even aan via ledenadministratie@sneekwitzwart.nl onder vermelding van je naam en geboortedatum.

De foto's vind je hier
Zelf leuke foto's gemaakt? ook die kan je daar uploaden.

Oranjefestival