Sneek Wit Zwart 1 kijkt terug op nuttig en gezellig trainingsweekend - VV Sneek Wit Zwart

Sneek Wit Zwart 1 kijkt terug op nuttig en gezellig trainingsweekend

22 augustus 2022 13:45


Afgelopen weekend sloeg Sneek Wit Zwart 1 haar kampement op in Ermelo, waar het jaarlijkse trainingskamp georganiseerd werd.

Het team rondde vrijdagavond een pittige training af op de velden van DVS ’33, waarna in de avond de echte prijzen werden verdeeld tijdens de bingoavond. Na het ontbijt deelde de technische staf in de teambespreking de visie en het strijdplan voor het aankomende seizoen.

Met de gedeelde organisatorische en technische kennis op zak werd ’s middags geoefend tegen Terschuurse Boys, waarbij twee verschillende teamsamenstellingen voor Sneek Wit Zwart in het veld kwamen. Het publiek zag een vermakelijke en doelpuntrijke wedstrijd: 4-4. Na afloop werd de derde helft glansrijk gewonnen.

In de avonduren stond een vrij programma op het schema en werd Harderwijk bezocht voor de nodige sightseeing. Het trainingskamp werd zondag afgesloten met een partij voetgolf. Er kan met tevredenheid worden teruggeblikt op het weekend, waarin de basis is gelegd voor een prachtig seizoen in een attractieve Friese competitie. Dank aan Poiesz Supermarkten voor het mogelijk maken van het goed verzorgde ontbijt op zaterdag- en zondagochtend.

Delen

Lees meer over:
Sneek Wit Zwart 1 Trainingskamp

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!