Bekerfinale JO19-1 zaterdag 3 juni, 11:30 te Midwolda

21 mei 2023 13:00

VV Sneek Wit Zwart JO19-1. staat in de finale van de KNVB Zwaluwen Jeugd Beker en op 3 juni 11:30 is in Midwolda v.v. Heiligerlee JO19-1 de tegenstander.

De beker ronde voor de jongens van VV Sneek Wit Zwart JO19-1 begon met de poulewedstrijden en werd met een keurige 1e plaats zonder problemen afgerond.
In de eerste loting kwam GAVC JO19-1 als tegenstander uit de koker. De wedstrijd werd in Grou met 1 goal verschil gewonnen en met een 2-3 winst ging JO19-1 door naar de achtste finales. In deze achtste finale werd op eigen veld gespeeld tegen NOK/Bakhuizen JO19-1 en ook deze wedstrijd werd met een kleine marge van 1 goal gewonnen. 2-1 Was de einduitslag wat een ticket betekende voor de kwart finale.
De wedstrijd tegen Scharnegoutum '70 JO19-1 was een lastige en met 9 spelers van SWZ  tegen 11 van Scharnegoutum'70 kwam de verlossende goal pas laat in blessuretijd. Met een geweldige goal kwam de score op 2-3 en was de opluchting groot en daarmee stond SWZ JO19-1 in de halve finale.
VV Creil-Bant JO19-1 bleek de volgende tegenstander te zijn die verslagen moest worden op weg naar de finale. De eerste helft was slordig en 1-1 was de ruststand. De tweede helft stond er een ander VV Sneek Wit Zwart. Voetballend beter en meer druk op de goal van VV Creil-Bant zorgden ervoor dat er nog tweemaal gescoord werd waarop de eindstand van 3-1 op het scorebord kwam. De FINALE  was bereikt!

We hopen uiteraard op veel supporters uit Sneek!