In memoriam: Taede 'Theo' ten Brug

3 juni 2024 20:45

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat ons oud lid en vrijwilliger Taede 'Theo' ten Brug op zaterdag 1 juni jl is overleden op 91 jarige leeftijd.

Theo is in het verleden leider geweest bij verschillende jeugdteams van onze vereniging en was als vrijwilliger vaak te vinden bij de verkoop van de programmaboekjes tijdens de wedstrijden van ons 1e elftal. Ook heeft hij samen met zijn vrouw Hetty jarenlang de kleding gewassen van het 1e elftal.

Op vrijdag 7 juni is er gelegenheid tot condoleren van 11.00 tot 11.30 uur in het Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek, Harinxmalaan 1 te Sneek. De crematie plechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Langs deze weg willen we zijn familie en naasten veel sterkte wensen bij het verwerken van dit verlies.

Verenigingsbestuur VV Sneek Wit Zwart

In memoriam