Oproep aan alle leden en met name de jeugdleden!

25 april 2016 21:15


Zondag 8 mei speelt ons eerste zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen OJC Rosmalen. Ongelooflijk maar waar, deze laatste wedstrijd is en kan bepalend zijn in deze competitie. SWZ Boso Sneek is met 3 punten achterstand en nog drie wedstrijden te gaan de nummer laatst en OJC Rosmalen bezet de voorlaatste plaats!

Door het faillissement van WKE degradeert er niemand rechtstreeks en geeft de laatste plaats recht op de nacompetitie, echter als wij deze kunnen ontlopen zal dat een groot feest ontketenen.

Onze vereniging maakt momenteel reuze sprongen om met de jeugd op het gewenste niveau te komen. Zo staan wij op de 40ste plaats van de beste amateur jeugd opleidingen van Nederland! Dit is mede mogelijk doordat ons eerste Elftal op het hoogste niveau acteert!

Dankzij Topsport Breedte sport en zonder Breedtesport geen Topsport, super is het om te zien hoe wij als vereniging bij en met elkaar betrokken zijn!

Om onze jongens de laatste thuiswedstrijd een extra power boost te geven roep ik ALLE  JEUGDLEDEN op om zondag 8  mei om 14:30 uur als twaalfde man in SWZ Boso Sneek Wedstrijd tenue naar ons sport park te komen en onze toppers aan te moedigen en naar de overwinning te schreeuwen.

Entree is gratis dus neem je vriendjes, neefjes, nichtjes, kortom iedereen mee om Sneek in de Topklasse te houden.

Geef dit bericht door en ik reken op jullie!

Sportieve groet Rene Banse
Jeugdvoorzitter SWZ Boso Sneek.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!