Zondag collecte KWF Samen Loop voor Hoop

5 mei 2016 13:00


Zondag aanstaande wordt, rondom het duel tussen SWZ Boso Sneek en OJC Rosmalen, gecollecteerd voor de actie Samen Loop voor Hoop.

Samen Loop voor Hoop is een lokale - 24 uur durende - wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker door KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Tijdens deze estafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.

Onder de naam SWZ Walkies doen verschillende dames namens SWZ Boso Sneek mee. Bekende SWZ-gezichten die meedoen zijn: Astrid ten Brug, Henriëtte Semplonius, Annemarijke Terpstra, Barbara Bootsma, Sandra ten Brug, Josje Punter, Grada Kuperus, Rianne de Haan, Sigrid van der Werf, Suzanne Marin, Karolien Speet, Laura van der Veen, Miriam Diekstra, Marrit de Jong e.a.. Esther Jansen is ook actief hierin en stelt teams samen namens de kinderopvang.

“'Iedereen maakt deze vreselijke ziekte wel op een of andere manier mee, van dichtbij of wat verder af. Wij vinden het allemaal heel belangrijk om op deze manier een steentje bij te dragen. Als team voelt dat ook als een soort verbintenis. Het voelt goed, sociaal en ook belangrijk. We gaan er een gezellige 24-uurs wandeltocht van maken. Team SWZ Walkies heeft er zin in", aldus de deelneemsters.

Samen Loop voor Hoop vindt op 24 en 25 september plaats op het Veemarktterrein in Sneek.

Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Samen Loop voor Hoop SWF en op de website van KWF Kankerbestrijding.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!