Gelijkspel in Kraggenburg voor SWZ Boso Sneek

8 augustus 2015 23:30

Vandaag, zaterdag 8 augustus, stond in Kraggenburg de oefenwedstrijd tussen Harkemase Boys en SWZ Boso Sneek op het programma. Het werd een mooie middag op de Brem.

Helaas kon trainer Berry Zandink van de Sneker ploeg niet beschikken over Age Hains Boersma, Daniël Zwart, Tim Posthuma en aanvoerder Thijs Goes. Deze spelers moesten vanwege een blessure verstek laten gaan.

2 minuten na het beginsignaal kwam de stand al op 1-0 in het voordeel van SWZ Boso Sneek. Wesley Tankink wist al snel de 1 op het scorebord te krijgen. Na deze treffer ontspon een leuke open wedstrijd waarin beide ploegen kansjes wisten te creëren.

Het duurde echter tot enkele minuten voor het rustsignaal dat er een doelpunt viel. Robert Stelpstra bracht de stand op 1-1 wat ook gelijk de ruststand was.

Na de rust een zelfde spelbeeld. Kansen aan beide kanten en wederom de Sneker ploeg die op voorsprong kwam. Een vrije trap van Erik Nederhoed werd onderweg van richting veranderd waardoor de keeper van de Harekieten kansloos was.

Door een jammerlijk eigen doelpunt van Arnoud Otten werd het toch nog 2-2 in Kraggenburg. Hij kopte de bal uit een vrije trap achter zijn eigen doelman.

Wederom een nuttige oefenwedstrijd voor beide partijen. Ook voor de meegereisde supporters was het goed besteedde middag. Dit mede vanwege de leuke wedstrijd en natuurlijk de schitterende omstandigheden.