MO15-1 en MO17-1 op het NK Voetbal

27 oktober 2016 21:15


Afgelopen zaterdag werd in Joure de voorronde van het NK Voetbal voor jeugdteams gehouden. Tijdens deze voorronde kwamen de MO15-1 en MO17-1 van onze vereniging in actie.

De voorronde werd in toernooivorm gespeeld. Beide teams kwamen uit in een poule met 4 teams. Dit betekende dus 3 wedstrijdjes van 2x 11 minuten met een pauze van 3 minuten.

MO15-1 behaalde in de poulefase 5 punten en plaatste zich daarmee voor de halve finale. In deze halve finale werd helaas verloren waardoor de meiden zich op konden maken voor de strijd om de 3e en 4e plaats. Deze wedstrijd tegen de meiden van vv Heerenveen werd jammer genoeg verloren waardoor het team op een verdienstelijke 4e plaats eindige op dit NK. Helaas plaatsten de meiden zich niet voor de finaleronde van dit NK in de zomer van 2017. Toch kon het team terugkijken op een geslaagde dag.

Ook de meiden van MO17-1 plaatsten zich voor de halve finale na de poulefase doorgekomen te zijn met 6 punten. De strijd in de halve finale was spannend, maar uiteindelijk plaatste SWZ Boso Sneek zich voor de finale door het beter nemen van penalty's

In de finale was sc Franeker de tegenstander. Helaas was dit team te sterk voor onze meiden. De finale werd dan ook ruim verloren met 3-0. Overigen plaatsten beide ploegen zich wel voor de finaleronde die op 10 juni 2016 gespeeld zal worden op de velden van Olde Veste'54 in Steenwijk.  
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!