Regionale Voetbal Academie start 25 september bij SWZ Boso Sneek!

14 augustus 2015 20:00


De Regionale Voetbal Academie
Talentontwikkeling voor elk niveau

Persoonlijk
Betrokken
Innovatief

Het aanbod van de RVA

De RVA zal op vrijdag 25 september starten met een tienweekse cursus voor alle spelers van zes tot dertien jaar uit de regio. Bij de RVA wordt specifiek aandacht besteed aan het indiviu. Op basis van de kwaliteiten, verbeterpunten en de leerdoelen van de spelers, die in kaart worden gebracht aan de hand van een digitaal spelervolgsysteem, zal voor elke deelnemer een volledig gepersonaliseerd programma worden ontworpen voor de periode van tien weken. Daarnaast zullen er tijdens de training op vrijdag handvaten geboden worden, zodat de spelers ook tijdens de trainingen op de club meer uit zichzelf kunnen halen.

 

Verder wordt er aandacht besteed aan vaardigheden als reflecteren, kritisch denken, probleemoplossend vermogen, keuzes maken en zelf verantwoordelijkheid nemen voor je leerproces. Wij geloven dat spelers op deze manier nog doelgerichter en effectiever zichzelf kunnen ontwikkelen. Daarnaast willen wij de spelers door middel van deze vaardigheden voorbereiden op de huidige en toekomstige maatschappij.

 

Ondersteuning voor andere verenigingen

De RVA wil omringende verenigingen ondersteunen en versterken. Tijdens de tienweekse cursus wordt gebruik gemaakt van een digitaal spelervolgsysteem. Binnen dit systeem wordt voor elke speler een persoonlijk profiel ontworpen. Aan het begin en aan het eind van de tienweekse cursus scoort de speler zichzelf en wordt hij gescoord door de trainer. Op basis hiervan krijgen zowel de spelers als de trainers inzicht in de kwaliteiten en verbeterpunten en kan de speler zelf zijn leerdoelen formuleren. Trainers van de omringende verenigingen worden vanaf het begin uitgenodigd om hier inzicht in te krijgen. Op basis van deze gegevens zal er via het digitale volgsysteem advies worden gegeven aan de trainers bij de vereniging.

 

Verder zal de RVA door middel van de volgende activiteiten de verenigingen ondersteunen en versterken:

 

  • Trainingen RVA als ondersteuning voor de trainingen van de vereniging
  • Bijeenkomsten en workshops
  • Clinics bij uw vereniging

 

Aanmelden voor de najaarscursus van de RVA kan hier!

 

Datum: Start najaarscursus op 25 september 2015

Locatie: SWZ Boso Sneek & ONS Boso Sneek

Tijd: Vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur.

Mail: info@regionalevoetbalacademie.nl

Website: www.regionalevoetbalacademie.nlDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!