Textielstra.nl kleding- en promotiepartner Regionale Voetbal Academie

24 augustus 2015 18:15


Op 20-08-2015 hebben Harry Diekstra, directeur van Textielstra.nl, en Douwe Jan van der Wal, eigenaar van de Regionale Voetbal Academie (RVA), overeenstemming bereikt over een samenwerking voor een periode van vijf jaar. Gedurende deze periode zal Textielstra.nl de kleding en de ballen aan de RVA leveren en het promotie materiaal verzorgen.

Textielstra.nl is vanaf het begin betrokken geweest bij de voorbereidingen. Zo is het logo van de RVA van de hand van Textielstra.nl, in dat logo is een vingerafdruk te herkennen, die staat voor één van de belangrijkste kernwaarden van de RVA, te weten een persoonlijke en betrokken benadering. Verder heeft Textielstra.nl de website, de posters en de flyers voor de RVA ontworpen.

In dit proces was Textielstra.nl dus niet alleen een kledingpartner, maar werd daarnaast ook een waardevolle bijdrage geleverd in de gehele voorbereiding en de promotie van de RVA.

De RVA organiseert in het najaar en voorjaar tienweekse cursussen voor alle spelers van zes tot dertien jaar uit de hele regio. Die cursussen vinden plaats op het terrein van zowel SWZ Boso Sneek als ONS Boso Sneek. De eerste cursus zal op vrijdag 25 september van start gaan en op die datum zijn alle deelnemers te zien in de prachtige, door Textielstra.nl geleverde, tenues van de RVA.

Douwe Jan van der Wal (links) en Harry Diekstra (rechts)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!