Vuurdoop voor mDWF- en Voetbal.nl-app

1 september 2017 18:30

KNVB

Dit weekend een vol bekerprogramma met de vuurdoop voor het mDWF. Veel vragen maar vooral ook de antwoorden en tips delen we graag met jullie. En, toegegeven: het is veel tekst maar erg relevant!

Voetbal.nl en SWZBosoSneek.nl

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website en op onze eigen site: swzbososneek.nl. Die laatste kun je ook goed openen op je mobiele apparaat en bevat alle info over veldindelingen, kleedkamerindelingen, competities en mogelijke afgelastingen. Ook kun je daar online inschrijven op vrijwilligerstaken.

Met de Voetbal.nl-app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail ontvangt. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

App KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waar je deze mail op ontvangt. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je. Vragen? Neem contact op met de wedstrijdsecretaris van onze vereniging (klik hier).

Delen

Lees meer over:
KNVB mDWF

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!