Informatiebijeenkomst Sportcarrousel op 21 oktober

11 oktober 2017 19:15

Het verenigingsbestuur van SWZ Boso Sneek organiseert op zaterdag 21 oktober een informatiebijeenkomst voor alle leden omtrent de Sportcarrousel in Sneek-Zuid.

Op de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van maart jl. spraken de leden van onze vereniging zich in groten getale uit voor Tinga als toekomstig voetbalbolwerk in Sneek. In de afgelopen maanden heeft de Gemeente Súdwest-Fryslân met de betrokken partijen om tafel gezeten.

De gemeente heeft in een eerder stadium aangegeven zo snel mogelijkheid duidelijkheid te willen in het dossier rondom de (toekomst van de) velden van betrokken verenigingen. Daartoe heeft het College van B&W adviesbureau ASV uit Velp gevraagd een prijsopgaaf te leveren voor een onderzoek naar inrichting, hergebruik, planning en kosten van verschillende scenario’s. Het eindrapport van ASV en conceptplannen van de gemeente liggen nu op tafel. Deze wil het verenigingsbestuur op de informatiebijeenkomst graag met de leden delen.

Geïnteresseerden kunnen zich op 21 oktober om 10.00 uur melden in het Sponsorhome. Voor koffie en gebak wordt gezorgd. De bijeenkomst zal naar schatting 1,5 uur duren en is niet toegankelijk voor externen.

Vertegenwoordigers van de media kunnen voor meer informatie contact opnemen met persvoorlichting.

Gemeente Súdwest-Fryslân Informatieochtend Sportcarrousel