SWZ Boso Sneek F2 behaalt eerste zege

Makkum F1

2 - 6

vv Sneek Wit Zwart JO9-2

Competitie

F-pupillen, F2, Groep 2 40

Datum

29 augustus 2015 10:30

Accommodatie

Sportpark De Braak
Suderseewei 1
8754 GK
MAKKUM FR
tel. 0515-232266

Om half elf zou er in Makkum tegen de plaatselijke F1 afgetrapt worden. Dit werd enige tijd later omdat er nog geen scheidsrechter voorhanden was.

SWZ Boso Sneek F2 ging voortvarend van start en Hugo krijgt een dot van een kans. Helaas geen treffer en vervolgens weet Makkum razendsnel om te schakelen. Een doorgebroken speler komt alleen op keeper Joost af en de 1-0 is een feit.

Prima samenspel levert de gelijkmaker op. Jayden geeft een tikkie op Tijs en die geeft een prima pass op Jesse. Jesse rond vervolgens uitstekend af.

Na een paar mooie acties weet Damian er aan de rechterkant een corner voor SWZ Boso Sneek uit te slepen. Steffan meld zich voor het nemen van de corner waarna Sven de 1-2 weet binnen te schieten.

Voor rust weet Joost met een prima redding nog een loeihard schot van Makkum te pareren.

In de tweede helft heeft Jesse de keeperhandschoenen van Joost overgenomen. De 1-3 valt uit een, al weer uitstekend genomen, corner. Tijs aarzelt niet en ramt ‘m via onderkant lat in de goal. Ook Justin treft bijna doel na een corner van Steffan.

Na een mooie actie van Jayden tikt Hugo via binnenkantje paal en met z’n ‘verkeerde’ been beheerst de 1-4 binnen.

Na weer een snelle en gevaarlijke uitbraak van Makkum loopt het voor SWZ Boso Sneek goed af en het schot verdwijnt naast.

De volgende kans is voor Jayden die alleen op de keeper van Makkum af gaat. Helaas gaat het schot net naast. Hugo geeft even later een prima voorzet, door de benen van de keeper, op Joost en de 1-5 is een feit.

De 1-6 ontstaat na een prima solo van Steffan die vanaf de middellijn een paar man uitspeelt en vervolgens met een prima afstandsschot de keeper weet te verschalken.

Damian speelt even later Makkum helemaal zoek maar krijgt de bal in de wir war van Makkummer benen uiteindelijk niet tussen de palen.

Het laatste wapenfeit is van de thuisclub en na een snelle uitbraak wordt de eindstand bepaalt op 2-6.

 

De mannen van SWZ Boso Sneek F2 hebben vandaag fantastisch gevoetbald en komende zaterdag spelen we om 9:00 uit tegen fc Harlingen F1.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!