SWZ Boso Sneek F2 leidt eerste thuis nederlaag

Datum

14 november 2015 9:00

Accommodatie

Onbekend

Het tot nu toe thuis ongeslagen SWZ Boso Sneek F2 ontving vandaag Arum F1. De mannen en dame uit Arum gingen voortvarend van start en scoorden binnen 2 minuten al de 0-1. Een aanval en schot van Steffan aan de andere kant wordt eenvoudig door de keeper gepakt. Ook een corner voor de thuisploeg levert nog niet de gewenste treffer op. Het gelijk opgaande spel mondt uit in weer een corner voor de thuisploeg en ook hieruit volgt nog geen treffer.  Even later schiet Jesse op de lat en ook een prima voorzet van Steffan vanaf de achterlijn gaat mis. Ook Jusitn doet een doelpoging na een prima aanval van de thuisploeg en Jesse schiet van ver op linker paal. Ook de volgend kans is voor Jesse die links het zijnet treft. Keeper Sven moet vervolgens aan de bak en pareert een aanval door goed uit z’n doel te komen. De laatste wapenfeiten voor rust zijn van de Arummers; uit een corner weten ze de 0-2 te maken en op slag van rust wordt nog een keer het zijnet geraakt.

In de tweede helft probeert Jesse het nog maar eens met een van zijn befaamde afstandschoten. Helaas mist zijn schot ditmaal voldoende kracht. 2 Minuten later is het dan eindelijk en zeer verdiend wel raak. Na eerst een corner weggewerkt te hebben van de Arummers komt de bal bij Jayden en die maakt de 1-2. Een volgende doelpoging van Jesse, een corner, een afstandsschot van Tijs en weer een corner leveren de niet verdiende gelijkmaker op. Na een dikke hagelbui krijgt Arum een corner en even later heeft Hugo een redding op een inzet van de Arummers. Damian weet met Sven eerst nog een aanval af te slaan maar na een snelle uitbraak komen de Arummers op een 1-3 voorsprong. 2 Minuten later weet Jayden goed te profiteren van een slechte uittrap van de Arummer goalie en schiet de 2-3 binnen. Een doelpoging van Tijs treft geen doel en vlak voor het eindsignaal weet Arum nog te scoren uit een vrij trap. Een hard schot onderkant lat liet keeper Hugo helaas kansloos.

Een prima pot voetbal van Damian, Djayden, Hugo, Jesse, Joost, Justin, Steffan, Sven en Tijs waarbij de tegenstander vandaag beter met de kansen omging en daardoor niet geheel terecht de punten mee naar huis nam.

Volgende week betreft een inhaal/beker weekend en zijn de mannen van SWZ Boso Sneek een weekje vrij. 28 November wordt er uit tegen Nijland F1 gespeeld.