G-team beleeft mooie toernooidag in Uithuizen

Kids United JG1JM

vv Sneek Wit Zwart JG1JM

1e klasse A

7 maart 2020 13:30

Onbekend

Het CP-team van SWZ Boso Sneek heeft afgelopen zaterdag weer meegedaan aan een toernooi, ditmaal in Uithuizen. Vanaf Sneek ruim 110 kilometer, maar dankzij de heuse eigen spelersbus was de reis zo voorbij.

Er werden twee wedstrijden van dertig minuten gespeeld. De eerste wedstrijd was tegen Kids United uit Groningen. Kids United voetbalde de eerste helft beter dan ons. De ruststand van 2-0 was dan ook terecht. De tweede helft hadden de wind mee en kregen we meer grip op de wedstrijd. Door met elkaar de strijd aan te gaan werd een gelijkspel behaald (2-2).

In de tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Broekster Wâlde uit Damwoude. Het was jammer dat de tegenstander weinig spelers had meegenomen, daardoor moesten er bij ons team veel spelers op wissel staan. De animo bij onze spelers om even bij de tegenstander mee te doen was namelijk nihil. De wedstrijd werd door ons gewonnen met 4-2.

Al met al een prachtig mooie middag in het Groninger land.

Herman Vis
Jan Jansen