Ook voor VV Sneek Wit Zwart MO15-2 is het seizoen begonnen

vv Sneek Wit Zwart MO15-2

2 - 3

Zeerobben MO15-1

Competitie

Zwaluwen Jeugd Beker Meiden O15 poulefase Groep 1 12

Datum

4 september 2021 11:15

Scheidsrechter

R. Rienstra

Accommodatie

Sportpark vv Sneek Wit-Zwart
Molenkrite 132
8608XK
SNEEK
tel. 0515-413577

Na 3 weken trainen was het nog steeds een beetje wennen aan elkaar. We hebben namelijk een paar nieuwe meiden in de MO15-2: Fien vogelzang, Nessa Joosten en een nieuwe lid Lemis Yousef. De eerste week werd er gezamenlijk met de MO15-1 getraind. Daarna ging het team van Bas Hoekstra en Robbie de Jong haar eigen weg.

Na veel trap en pass oefeningen, positiespel en afronden mochten we op 4-september thuis tegen Zeerobben MO15-1 eindelijk los. De eerste drie weken staan in het teken van het bekertoernooi.

Woensdagavond de opstelling gemaakt op bassis van aanwezigheid en inzet. Er werd gestart in een 4-3-3 formatie of zoals Van Gaal zegt een 1-4-3-3 formatie. Aangezien we (nog) geen vaste keepster hebben werd er voor beide helften een vrijwilliger gezocht. Isa Jansen gaf aan wel een helft te willen keepen en Manouk ging de tweede helft onder de lat.

De Meiden gingen goed van start. Beide teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Maar zoals het soms gaat wilde de bal er niet in en viel hij aan de verkeerde kant wel: 0-1 en 0-2.
Maar we vochten ons met goed spel terug. Beide keepsters deden het top. Nog in de 1e helft viel de aanlsuitingstreffer: 1-2. Ook de nieuwe meiden gingen er goed tegen aan. Het viel niet op dat Nessa en Fien net nieuw waren in de MO15 en dat ze voor de eerste keer op een groot veld speelden. Ook Lemis viel in en ook zij maakte op ons een goede indruk. Het hele team was goed bezig. Achterin stong en goed en waren ze sterk. Onze Midmid viel nog even uit door een enkel blessure, maar na even aan de kant gezeten te hebben wilde ze er toch weer in. De stand was ondertussen 2-3 geworden en er hing een doelpunt in de lucht. Een corner helelaas net niet, dus moesten we weer omschakelen. Onze centrale verdediger had nog wel wat over en ging mee naar voren. Een mooi en hard schot op de lat. Waarschijnlijk moet er even geverfd worden. Ondaks de nipte nederlaag genoeg gezien om trots op te zijn.

Maandag weer aan de slag en krijgen we versterking van een  stageloper uit VR1. Weet zeker dat dat leuk is voor de meiden en dat we er met zijn allen nog een heel mooi seizoen van kunnen maken.

Bij de teamfoto:
Bovenste rij van links naar rechts: Kirsten van der Meulen, Lemis Yousif, Marleen de Jong,Carmen Bleeker (C), Djoni Keuning, Vienna Stoelwinder, Isa Conradie en Benthe van der Meer.

Onderste rij van links naar rechts: Nessa Joosten, Laura Silvius, Isa Jansen, Fien vogelzang, Manouk Corbee en Imme Bouma.

Niet op de foto: Naomi Visser.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!