VR1 boekt ruime zege - VV Sneek Wit Zwart

VR1 boekt ruime zege

vv Sneek Wit Zwart VR1

6 - 1

SJO WTTC VR1

Competitie

3e klasse N

Datum

18 februari 2023 14:30

Scheidsrechter

Y.G. Schotanus

Accommodatie

Sportpark vv Sneek Wit-Zwart
Molenkrite 132
8608XK
SNEEK
tel. 0515-413577

Afgelopen zaterdag speelde koploper VR1 een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter SJO WTTC. Uit werd met 1-3 gewonnen, zij het moeizaam. Maar gezien de progressie die het team heeft gemaakt zou het vandaag allemaal wat een eenvoudiger moeten zijn. 
 
SWZ startte uitstekend, binnen 30 seconden lag de bal al in het doel van de bezoeksters. Het was Sinne die een mooie aanval doeltreffend afrondde. Het was dat Lieke goed oplette want anders was het in dezelfde minuut alweer gelijk geweest toen de verdediging even niet oplette na een snelle inworp van SJO WTTC. Gelukkig ging de VR1 goed door en in de 4e minuut was het ook al 2-0. Corner Marjet en wederom SInne die met het hoofd afrondde. SJO probeerde met de harde wind in de rug de lange bal te spelen, gelukkig stond het achterin verder goed en konden de bezoeksters niet heel gevaarlijk meer worden. SWZ ging steeds wat beter voetballen en in de 20e minuut maakte Sinne haar derde, nadat het doel van SJO meerdere malen onder vuur was genomen. De thuisclub bleef doorgaan en Jody scoorde na goed werk van Norah en Michelle de 4-0. en met deze comfortabele voorsprong werd de limonade opgezocht.
 
Ook in de tweede helft lag de bal alweer binnen een minuut in het doel, helaas voor de Snekers wel in het eigen, SJO maakte gebruik van concentratieverlies van de thuisclub. Hierna nam SWZ echter het heft weer in handen en het regende kansen voor de thuisclub. Sinne had het vandaag op de heupen, want zij zorgde ook voor de 5-1 door een vrije trap schitterend binnen te schieten. Indien de Sneker dames het vizier echt op scherp hadden gehad waren de dubbele cijfers mogelijk geweest, het zou echter nog bij één treffer blijven. Het was wederom Jody, zij ontsnapte aan buitenspel, en speelde de bal beheerst langs de doelvrouw voor de 6-1. 
 
Omdat de concurrentie punten verspeelde is de voorsprong op de nummer twee nu negen punten met nog 6 wedstrijden te gaan. Aankomende twee weken is de VR1 vrij op 11 maart volgt een mooi duel in Bolsward.

Opstelling VR1: Lieke van der Wal, Esmee Kuipers ('65 Frederique van der Sluis), Yvonne Dijkstra, Kyara Gillissen, Maja Runic ('64 Iris Douma), Laura Dozeman, Sinne Oostenveld, Marjet Ruiter, Michelle Missler ('46 Danie Bouma), Norah Veltkamp, Jody Witteveen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!