Historie in beeld

Op deze pagina treft u beeldmateriaal aan van de rijke historie die de vereniging SWZ Boso Sneek rijk is. Mocht u zelf in het bezit zijn van beeldmateriaal dan wel aanvullende informatie hebben over de getoonde beelden dan stellen wij uw bijdrage bijzonder op prijs. U kunt uw bijdrage sturen naar webmaster@sneekwitzwart.nl.

Wij zijn met name Bert Dries zeer erkentelijk voor het beschikbaar stellen van materiaal uit zijn collectie en die van zijn vader, erelid en voormalig penningmeester van de vereniging, Henk Dries.

Upload zelf bestanden

Je kunt hier je eigen foto's uploaden

Zo werkt het:

• Vul je email-adres in
  • Kies de foto's die je wilt uploaden (maximaal 5) en geef eventueel beschrijvingen.
  • Na het uploaden krijg je een link toegestuurd naar het opgegeven emailadres. Je moet hier op klikken om de bestanden te kunnen activeren.
  • Na goedkeuring door ons sturen we je een emailtje en staan de bestanden op de website!

De volgende bestanden kunnen worden geupload:

Foto jpg, jpeg, gif, png