Activiteiten in deze categorie op 20 februari:

sc Heerenveen voetbalfestijn

In de voorjaarsvakantie verzorgt sc Heerenveen, na het succes van vorig jaar, opnieuw het voetbalfestijn: het ideale voetbaluitje! Hier kunnen kinderen een spellencircuit volgen, op de foto met Heero en krijgen ze een mooi canvasdoek voor op de kamer. Het evenement is voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar oud.

Het voetbalfestijn wordt op vier verschillende locaties gehouden, van 10.00 tot 12.00 uur:

• Dinsdag 20 februari 2024 (Sneek Wit-Zwart)
  • Woensdag 21 februari 2024 (VV Kollum)
  • Donderdag 22 februari 2024 (VV d’ Olde Veste)
  • Vrijdag 23 februari 2024 (VV Drachten)

Kinderen die mee willen doen, hoeven niet verbonden te zijn aan de amateurvereniging waar dit georganiseerd wordt of aan de kidsclub van sc Heerenveen. Wel is er voor leden van de Junior Heroes een voordeel van € 5,00. Zij betalen € 20,00, waar niet-leden € 25,00 betalen voor twee uur voetbalplezier.

Aanmelden bij sc Heerenveen via onderstaande link:

• 20 februari 2024 10:00 - 20 februari 2024 12:00