Persberichten

Paasactie VV Sneek Wit Zwart goed voor club en lokale ondernemers

5 april 12:00  Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart heeft zaterdag het paasweekend afgetrapt met de uitgifte van speciale paaspakketten. Met de verkoop van de pakketten worden de club en lokale ondernemers gesteund. Beide hebben al maanden weinig inkomsten door de geldende coronabeperkingen.meer »

Carlo Rietdijk nieuwe hoofdtrainer Sneek Wit Zwart

19 januari 13:30  Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart heeft een nieuwe hoofdtrainer. Carlo Rietdijk start na de zomer als oefenmeester van het eerste elftal, dat dan op zaterdag zal uitkomen.meer »

Hans de Jong verlaat Sneek Wit Zwart

14 januari 20:30  De wegen van hoofdtrainer Hans de Jong en Sneek Wit Zwart scheiden aan het einde van dit seizoen. Daarover heeft De Jong de vereniging vandaag geïnformeerd.meer »

Algemene Ledenvergadering: focus prestatiesport naar zaterdag

7 november 8:45  De focus op de prestatiesport bij mannen gaat met ingang van het seizoen 2021-2022 bij Sneek Wit Zwart van zondag naar zaterdag. Dat heeft de Algemene Ledenvergadering van de vereniging vrijdagavond besloten.meer »

Sneek Wit Zwart verwelkomt leden Black Boys in 2021

7 november 8:45  De Algemene Ledenvergaderingen van Sneek Wit Zwart en Black Boys hebben ingestemd met de overgang van de leden van Black Boys naar Sneek Wit Zwart. De overstap vindt plaats met ingang van 2021.meer »

Michel Rietman verkozen tot voorzitter Sneek Wit Zwart

7 november 8:45  Sneek Wit Zwart heeft een nieuwe voorzitter. De Algemene Ledenvergadering verkoos vrijdagavond Michel Rietman als opvolger van Frank Slob.meer »

Invulling kantinediensten aankomend seizoen

28 augustus 11:30  Na een lange periode van niet kunnen voetballen wordt alles nu weer opgestart. Uiteraard gebeurt dit met grote zorgvuldigheid. Wat nieuw is dit komende seizoen en wat de goedkeuring kreeg van de Algemene Leden Vergadering van 17 januari jl. is de kantineverplichting van ouders van jeugdleden. Reden hiervoor is dat een beperkte groep vrijwilligers in het verleden overbelast werd met deze taak.meer »

Michel Rietman kandidaat-voorzitter VV Sneek Wit Zwart

3 juli 16:15  Het verenigingsbestuur van Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart heeft in Michel Rietman (44) een kandidaat-opvolger gevonden voor voorzitter Frank Slob. meer »

Johan ‘Joetje’ de Jong (75) overleden

16 juni 14:00  Het Sneker kampioenselftal van 1970 heeft opnieuw een speler verloren. In het jaar dat we op feestelijke wijze wilden terugkijken op de prestaties van vijftig jaar geleden, bereikte ons afgelopen week het nieuws dat Johan de Jong – bij een ieder veelal bekend als Joet(je) – op 75-jarige leeftijd is overleden.meer »

Toussaint verlengt bij A-selectie, Devilee sluit aan

4 juni 13:30  Fekadu Toussaint komt na de zomer ook uit voor Sneek Wit Zwart. Vanuit de jeugdopleiding stroomt Joram Devilee door vanuit JO19-1. De betreffende spelers en de Voetbaltechnische Commissie zijn deze week tot overeenstemming gekomen.meer »

SWZ Boso Sneek vanaf 1 juni weer Sneek Wit Zwart

30 mei 8:45  De Algemene Ledenvergadering heeft vrijdagavond ingestemd met de naamswijziging van de vereniging naar VV Sneek Wit Zwart. Tussen 2008 en 2011 droeg de vereniging deze naam al, waarna een commerciële naamskoppeling werd aangegaan met Boso Sneek.meer »

Documentaire 'De Razziawedstrijd' 4 mei op Fox Sports

29 april 15:45  Fox Sports zendt op maandag 4 mei, direct na afloop van de Nationale Dodenherdenking, de documentaire 'De Razziawedstrijd' uit. In de uitzending staan het boek '21 man' van Peter van der Meeren centraal.meer »

Zondag op ClubTV: integraal de Jubileumwedstrijd 100 jaar Sneek Wit Zwart

24 april 7:00  Nadat SWZ Boso Sneek eerder de documentaire over de promotie naar de Topklasse in 2012 uit het archief haalde, wordt zondagavond de Jubileumwedstrijd 100 jaar Sneek Wit Zwart opnieuw vertoond. meer »

Online bingo SWZ Boso Sneek op vrijdag 8 mei in reprise

23 april 16:00  De online bingo die voetbalvereniging SWZ Boso Sneek vorige week organiseerde krijgt een vervolg. Wegens het grote aantal positieve reacties nemen de presentatoren op vrijdag 8 mei om 20.00 uur nogmaals plaats achter de desk om winnende bingoballen bekend te maken. Ook is er een speciale kinderbingo.meer »

SWZ Boso Sneek verlengt met Velds, Wesley Lohman en Kerkstra nieuw

14 april 15:00  De Voetbaltechnische Commissie van SWZ Boso Sneek heeft overeenstemming bereikt met Wesley Lohman en Tjisse Kerkstra. Zij sluiten na de zomer aan bij de eerste selectie. Ook Alwin Velds is na de zomer gewoon te zien in het wit-zwart. meer »