Persberichten

Arjen Hoekstra nieuwe trainer JO19-1

15 juni 17:00  De ervaren oefenmeester Arjen Hoekstra is vastgelegd om volgende seizoen Sneek Wit Zwart JO19 onder zijn hoede te nemen. Hoekstra (49) heeft een rijke carrière als speler achter de rug en timmert als trainer ook stevig aan de weg bij zowel de senioren als de junioren.meer »

Selectie compleet met komst gebroeders Musliu

15 juni 12:45  Na het vertrek van topschutter Jorn Wester en het afhaken van Davey Lohman was er een aanvallende leegte ontstaan binnen de eerste selectie. Met de komst van de gebroeders Musliu is deze leegte ingevuld en heeft hoofdtrainer Rietdijk meer aanvallende opties erbij gekregen.meer »

Programma Sneek Wit Zwart 1 voorbereiding 2022/23

10 juni 14:00  Onderstaand het voorlopige voorbereidingsprogramma van Sneek Wit Zwart 1 op het seizoen 2022/23.meer »

Zaterdag a.s. eerste editie van Sherida Spitse-toernooi

10 juni 14:00  We zijn er klaar voor! Zaterdag aanstaande mogen we na twee jaar van afstel eindelijk de eerste editie van het Sherida Spitse-toernooi organiseren.meer »

De Boer vervangt Meijer bij Sneek Wit Zwart 1

10 juni 13:45  Met Auke de Boer is een defensief ingestelde vervanger gevonden voor Kevin Meijer. meer »

Sneek Wit Zwart versterkt zich met Niels Kuperus

25 mei 14:00  Na de zomerstop zal Niels Kuperus aansluiten bij de hoofdmacht van Sneek Wit Zwart, met het vastleggen van Niels is er een opvolger gevonden voor de vertrekkende doelman Robert Jelsma. meer »

Rietman legt voorzittershamer Sneek Wit Zwart neer

12 mei 12:00  Michel Rietman heeft het verenigingsbestuur laten weten te stoppen als voorzitter van Sneek Wit Zwart. Zijn voorgenomen benoeming als wethouder in onze gemeente is niet combineren met het voorzitterschap van onze vereniging.meer »

Rietdijk verlengt bij Sneek Wit Zwart, selectie blijft grotendeels in tact

7 maart 9:15  Afgelopen periode zijn Carlo Rietdijk en Sneek Wit Zwart tot overeenstemming gekomen hun onderlinge overeenkomst te verlengen. meer »

Training Sneek Wit Zwart 1 verplaatst naar 5.30 uur

27 november 18:00  De training van Sneek Wit Zwart 1 is aankomende dinsdag verplaatst naar 5.30 uur. meer »

Sportakkoord 'Súdwest-Fryslân beweegt!': deel jouw ideeën en denk mee

22 oktober 8:00  Heb jij ideeën over hoe je andere mensen in beweging kunt krijgen? Denk dan mee over sport en bewegen in Súdwest-Fryslân! Onze vereniging is een van de ondertekenaars van het ‘Sportakkoord Súdwest-Fryslân beweegt!’ en is samen met de gemeente Súdwest-Fryslân en Sport Fryslân benieuwd naar jouw visie.meer »

G-elftalkeeper Yudhisthira Elsinga naar SC Heerenveen

27 augustus 15:00  Wat een mooi nieuws zo aan het begin van het weekend! Onze keeper Yudhisthira Elsinga is geselecteerd door Sportclub Heerenveen. meer »

VV Sneek Wit Zwart organiseert KNVB Schoolvoetbal 2022

5 augustus 8:00  Het KNVB Schoolvoetbaltoernooi voor de stad Sneek en omgeving wordt komend jaar georganiseerd door voetbalvereniging Sneek Wit Zwart. Daarmee keert het Sneker schoolsporttoernooi na jaren van afwezigheid weer terug naar Tinga.meer »

Harry Wasch nieuwe hoofdtrainer Sneek Wit Zwart VR1

4 augustus 8:00  Met het aantrekken van Harry Wasch heeft Sneek Wit Zwart de technische staf voor de Vrouwen 1 voor het volgend seizoen rond. meer »

Panna Knock Out Championships op 18/8 bij Sneek Wit Zwart

1 augustus 15:15  Op woensdag 18 augustus tussen 12.00 en 16.00 uur worden de Panna Knock Out Championships van Sneek gespeeld bij VV Sneek Wit Zwart!meer »

Paasactie VV Sneek Wit Zwart goed voor club en lokale ondernemers

5 april 12:00  Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart heeft zaterdag het paasweekend afgetrapt met de uitgifte van speciale paaspakketten. Met de verkoop van de pakketten worden de club en lokale ondernemers gesteund. Beide hebben al maanden weinig inkomsten door de geldende coronabeperkingen.meer »