Gastheer / vrouw

09-02-2018

Gastheer/-vrouw

Wedstrijddagen kunnen niet zonder onze gastheren en -vrouwen. Ben jij het nieuwe gezicht van SWZ Boso Sneek op zaterdag of en zondag?

KORTE TAAKOMSCHRIJVING

Als gastheer of -vrouw ben jij het gezicht van de vereniging in de bestuurskamer. Je heet onder meer KNVB-functionarissen, bestuurders, bezoekende verenigingen en -scheidsrechters welkom, voorziet hen van een bakje koffie en wijst hun de kleedkamers. Je zult veel mensen ontmoeten en spreken en zorgt ervoor dat hun bezoek aan onze vereniging goed verloopt.

FUNCTIE-EISEN

• sociaal sterk;
  • representatief voorkomen;
  • betrouwbaarheid;
  • dagdeel beschikbaar op zaterdag of zondag (planning in overleg);
  • geldige VOG-verklaring.

* wordt kosteloos door de vereniging geregeld

IETS VOOR JOU?

Lijkt het gastheer- of vrouwschap jou iets? Neem dan contact op met het Secretarieel Bureau via e-mail (secretariaat@swzbososneek.nl) of onze informatielijn (0515-413577). Uiteraard kun je altijd eerst meelopen met ervaren krachten, om te kijken of deze functie iets voor jou is. We horen graag van je!

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder