Vrijwilligerscommissie

09-02-2018

Vrijwilligerscoördinator

Tientallen vrijwilliger steken wekelijks de handen uit de mouwen binnen de club. Om dit alles in goede banen te leiden, zijn we opzoek naar een of meer vrijwilligerscoördinatoren (m/v).

KORTE TAAKOMSCHRIJVING

Als vrijwilligerscoördinator houd jij je bezig met het reilen en zeilen van onze vrijwilligers. Hieronder valt onder meer:

• het werven van nieuwe vrijwilligers;
  • beheren van de vacaturebank;
  • het initiëren en onderhouden van contacten met partners (o.a. vrijwilligerscentrale, wijkvereniging, enzovoorts);
  • meedenken, bewaken en evt. -schrijven van het vrijwilligerbeleid;
  • het onderhouden van en bevorderen van contacten tussen en met de verschillende commissies;
  • het opstellen van taakomschrijvingen;
  • attenties en representatie.

FUNCTIE-EISEN

We zoeken een gestructueerd iemand die goed om kan gaan met verschillende mensen en een echte netwerker is. Iemand die er niet voor terugdeinst op mensen aan te spreken, maar dit altijd met tact en mensenkennis doet.

IETS VOOR JOU?

Helemaal top! Reageer dan per e-mail (secretariaat@swzbososneek.nl) of bel onze infolijn (op 0515-413577) voor meer informatie. Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder