Vacatures - VV Sneek Wit Zwart

Vacatures

Horecamedewerker

09-02-2018

Kantinemedewerk(st)er

Houd jij van gezelligheid en steek je graag de handen uit de mouwen? Meld je dan aan als vrijwilliger in onze kantines. We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe krachten.

KORTE TAAKOMSCHRIJVING

Als kantinemedewerk(st)er ontvang je de bezoekers van ons sportcomplex in een van onze kantines en voorzie jij ze van een natje en een droogje. Trotse ouders, fanatieke supporters en geïnteresseerde voorbijgangers: jij treft ze allemaal aan de bar. 

KENNIS/VAARDIGHEDEN

  • Sterk in sociale omgang
  • Nauwkeurig en accuraat
  • Horeca-/kassa-kennis is niet nodig
  • VOG-aanvraag verplicht*

Let op: voor leden vanaf 18 jaar (die geen andere vrijwilligerstaak binnen de vereniging vervullen) is kantinedienst verplicht. Meer informatie vinden zij op deze pagina

* wordt door de vereniging geregeld

INZET

Je kunt je eigen diensten vrij inplannen met onze online intekentool. Je staat dus achter de bar wanneer het jou uitkomt! Bovendien loopt de eerste keer (of keren) altijd een ervaren vrijwilliger met je mee. Zo kun je rustig kennismaken en ervaring opdoen. 

INTERESSE

Ben jij geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie of wil je meer weten? Neem dan contact op met Barbera Bootsma van de kantinecommissie (telefoon: 06-2330730, e-mail: kantinecommissie@swzbososneek.nl). Even binnenlopen op bijvoorbeeld zaterdagochtend mag natuurlijk ook! 

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!