Stagiair

09-02-2018

Maatschappelijke stage

Vervul je maatschappelijke stage bij SWZ Boso Sneek! Er zijn verschillende stageplekken beschikbaar, dus neem vooral contact op.

WIE

Met ingang van het schooljaar 2011-2012 wordt het volgen van een maatschappelijke stage voor leerlingen tussen 14-18 jaar van het VMBO, HAVO en VWO verplicht. Zij zijn van harte welkom om deze stageperiode bij de club door te brengen.

WAT

Er is veel mogelijk! Hieronder noemen we een paar voorbeelden, maar kom ook vooral zelf met voorstellen. Alles is bespreekbaar en samen met jou stemmen we jouw stage zo goed mogelijk af. Zo heb jij een leuke stageperiode en kunnen wij dankzij jouw hulp weer een paar stappen zetten. Denk hierbij aan functies als:
  • kantinemedewerk(st)er op zaterdagochtend;
  • gastheer- of -vrouw rond thuiswedstrijden;
  • meehelpen bij organiseren van activiteiten;
  • assisteren bij jeugdtrainingen;
  • begeleiden van de F-league.

WANNEER

Dat hangt er vanaf wanneer jij stage moet lopen, maar is in goed overleg te regelen. Samen zorgen we ervoor dat alles in jouw en ons schema past.

HOE

Wil jij je maatschappelijke stage doorlopen bij SWZ Boso Sneek of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Secretarieel Bureau (via e-mail: secretariaat@swzbososneek.nl of telefonisch via onze informatielijn op 0515-413577), dan gaan we dat regelen! Wij hebben er alvast heel veel zin in, jij ook?

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder