Gastheer / vrouw

08-08-2018

Kassamedewerk(st)er 1e elftal

Voor de entreeheffing en bij wedstrijden van ons eerste elftal zijn wij per direct op zoek naar een vrijwillige Kassamedewerk(st)er.

Je bemand ca. 2 per maand (september - mei) het kassagebouw en bent verantwoordelijk voor de entreecontrole en verkoop van entreebewijzen. De wedstrijden vinden veelal op zondagmiddag of zaterdagavond plaats. Aanvang is dan respectivelijk 14.00 uur of circa 19.30 uur. De kassa is geopend vanaf ongeveer 45 minuten voor de wedstrijd.

We zijn bezig met het vormen van een pouletje, waardoor we de werkzaamheden over meer mensen kunnen spreiden. Ben of ken je iemand die geïnteresseerd is? Klik dan op de knop hieronder of stuur een e-mail naar secretariaat@swzbososneek.nl.

De kosteloze aanvraag van een VOG is verplicht. De administratieve handeling hiervan wordt door het Secretarieel Bureau geregeld.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder