Gastheer / vrouw

08-08-2018

Programmabladverkoper/-koopster 1e eftal

Voor de verkoop van de programmabladen bij wedstrijden van ons eerste elftal zijn wij per direct op zoek naar een vrijwillige Programmabladverkoper/-koopster.

Je verkoopt ca. 2 per maand (september - mei) in tweetallen de aangeleverde programmabladen. De wedstrijden vinden veelal op zondagmiddag of zaterdagavond plaats. Aanvang is dan respectivelijk 14.00 uur of circa 19.30 uur. De verkoop start vanaf ongeveer 45 minuten voor de wedstrijd.

We zijn bezig met het vormen van een pouletje, waardoor we de werkzaamheden over meer mensen kunnen spreiden. Ben of ken je iemand die geïnteresseerd is? Klik dan op de knop hieronder of stuur een e-mail naar secretariaat@swzbososneek.nl. De minimale leeftijd is ca. 12 jaar.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder