All in the family

All in the family 3: De terreinmedewerkers

29 maart 20:45  In ‘All-in the family deel 3’ stellen wij de terreinmedewerkers voor, hoewel ze niet echt familie van elkaar zijn, vormen deze heren en dame een hechte en belangrijke ‘familie’ binnen de vereniging. Het werk wat deze personen verrichten is enorm belangrijk voor de club en ook op deze manier willen we onze waardering uitspreken naar deze personen.meer »

All in the family 2: De familie Jansen

25 februari 22:00  In ‘All-in the family 2’ stellen wij de familie Jansen voor. Een familie die weinigen van u niet zal kennen en dan ook zeker in deze serie thuishoort.meer »

All in the family deel 1: De familie Semplonius

26 januari 15:30  Vanaf vandaag willen we jullie op regelmatige basis kennis laten maken met een (voetbal)familie die nauw bij onze vereniging betrokken is. Dit onder de noemer ‘All in the family’.meer »