Dames en heren, jongens en meisjes,

Graag willen wij u namens VV Sneek Wit Zwart alvast van harte welkom heten op het Gerrit Abma Toernooi.

Het is de 10e keer dat we dit toernooi organiseren. Tot nu toe hebben we het altijd getroffen met het weer. Daar hopen we dit jaar uiteraard weer op.

Hierbij willen wij iedere speler, leider, scheidsrechter en ouder een goed en sportief toernooi toewensen. Daarnaast willen wij alle vrijwilligers die mee hebben geholpen en mee gaan helpen hartelijk bedanken voor hun geweldige inzet. Zonder jullie hulp kunnen we dit toernooi niet organiseren.

Algemeen.

Op de kleedkamers is aangegeven welke vereniging met welke teams zich hierin kunnen verkleden. Wij verzoeken een ieder om de kleedkamers netjes achter te laten.

Waardevolle zaken kunnen eventueel achter de bar in de kantine afgegeven worden. Achterlaten in de kleedkamers is op eigen risico.

Prijsuitreiking direct na afloop laatste wedstrijd op het hoofdveld (tenzij anders aangegeven). Wedstrijden duren 25 minuten zonder rust of wisseling van speelhelft.