Gezocht: Grensrechter VV Sneek Wit Zwart 2

24 mei 2021 21:00


VV Sneek Wit Zwart start na de zomer met een jong en ambitieus 2e elftal op zaterdag, inmiddels zijn Erhan Ergöz als hoofdtrainer en Edwin Andringa als teamleider aangesteld. Om de staf te complementeren zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste grensrechter.

Het team zal uitkomen op reserve 3e of 3e klasse niveau en bestaat uit hoofdzakelijk jonge spelers met regelmatig ervaren aanvulling vanuit de selectie van VV Sneek Wit Zwart 1. Thuiswedstrijden hebben een aanvangstijdstip van 12:15 of 12:30 uur (n.t.b.), uitwedstrijden kunnen varieren in aanvangstijd en zullen in de regio gespeeld worden. 
 
VV Sneek Wit Zwart 1 en 2 zullen nauw samenwerken om de ontwikkeling van de spelers te bevorderen, regelmatig zullen er gecombineerde oefenwedstrijden gespeeld worden en in de voorbereiding gaan beide teams als één groep op trainingskamp.
 
Mocht jij interesse hebben of een geschikte kandidaat weten om bij dit team aan te willen sluiten als grensrechter dan kan er contact opgenomen worden met onderstaande personen:
 
Edwin Andringa - 06 5424 6190
Age Hains Boersma - 06 1335 4118
Delen

Lees meer over:
VV Sneek Wit Zwart 2

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!