Contracten nieuwe trainers Rietdijk en Ergöz getekend

24 juni 2021 13:45


Gisteravond hebben Carlo Rietdijk en Erhan Ergöz de handtekening gezet onder de overeenkomsten waarmee ze zich komend jaar als hoofdtrainer verbinden aan vv Sneek Wit Zwart. Na de krabbels van voorzitter Michel Rietman en penningmeester Pieter Blaauw was het de beurt aan beide oefenmeesters om de contracten te tekenen.

Carlo Rietdijk (36) zal komend jaar voor de groep staan van vv Sneek Wit Zwart 1 en heeft een contact voor 1 seizoen getekend. Zowel club als oefenmeester hebben de intentie uitgesproken om een meerjarige samenwerking aan te gaan om het project Prestatievoetbal Zaterdag te laten slagen en in 2024 met het vlaggenschip in de zaterdag 1e klasse uit te komen.

Ook Erhan Ergöz (38) heeft een overeenkomst voor 1 seizoen getekend om zich als hoofdtrainer aan vv Sneek Wit Zwart 2 te verbinden. Dit nieuw opgezette opleidingsteam staat volledig in de steigers en zal enkele klassen moeten klimmen om op het gewenste niveau te komen.

Wij hebben het volste vertrouwen in beide hoofdtrainers dat zij samen met de technische en medische staf komend seizoen beide selecties naar een hoger niveau zullen tillen.

Delen

Lees meer over:
Carlo Rietdijk Erhan Ergöz Sneek Wit Zwart 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!